Babynestje petrol

€ 49,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Met dit mooie Babynestje van het merk Thompie kan je kindje de eerste maanden heerlijk geborgen slapen. Het nestje kan multifunctioneel gebruikt worden, gebruik hem tussen jullie in in bed, zo slaapt je baby de eerste paar nachten rustig naast je. Gebruik hem in het ledikant of in de box. Zo heeft je kindje altijd een fijne plek om te slapen. Tevens is een nestje ideaal om eventueel mee te nemen met een weekendje weg. Maak het nestje eenvoudig groter of kleiner door middel van het trekkoord. Het babynestje van Thompie is voorzien van een zacht matrasje en dankzij de dikke opstaande randen zal je kindje zich veilig en geborgen voelen.

Ook is het nestje ideaal om mee te nemen als je op visite gaat. Want het babynestje kan je gemakkelijk overal neerleggen en zo kan je baby heerlijk slapen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Met het koord aan het voeteneinde kan je het nestje wat kleiner of groter maken.


Het babynestje kun je gemakkelijk wassen op 30 graden, niet in de droger. Verwijder voor het wassen het matrasje.


Veiligheid
Het nest moet altijd geplaatst worden op een vlakke ondergrond. Ga niet lopen met het nest als je baby erin ligt. Niet gebruiken in de auto!


Materiaal: 100 % Katoen

Matrasje: Koudschuim

Vulling rand: Hypoallergeen fiberfill