Over ons

Hallo daar, welkom op onze site.

Wij zullen ons even voorstellen!

® Thompie is sinds 2013 een klein bedrijfje van een moeder en een dochter met maar 4 handen en ont-zet-tend veel ideeën. Wij zijn begonnen met het maken van luiertassen, vernoemd naar ons (klein)kind Thomas. Maar langzaam aan zijn daar ook andere babyartikelen bijgekomen, zoals; Nomade zakken, kruikenzakken, mutsjes, lakentjes/dekentjes en baby kleding.

Onze 'Thompie' luiertassen zijn basic en multifunctioneel. De 'Thompie' collectie bestaat uit diverse serie's, bijvoorbeeld De Hollandse lijn, Jeanslijn en de Cup cake lijn. Oer-Hollands, stoere denim of fuchsia/lime combi's.. alles kan. Elke tas is uniek en er is geen sprake van productie.

Dit is ook van toepassing op onze andere producten uit de 'Thompie' collectie. Alles in dezelfde kleuren en stoffen als de tassen, waardoor de producten mooi met elkaar matchen. Uiteraard staan wij binnen onze lijn ook open voor andere ideeën of wensen. Iets moois gezien, maar toch liever een andere kleur/maat? Laat dit ons weten, dan maken wij het passend.

Kwaliteit en originaliteit is voor ons ontzettend belangrijk. Elk 'Thompie' product wordt met zorg, liefde en passie gemaakt. Puur handwerk... wat je ziet, is wat je krijgt. En elk gemaakt product is voor ons weer een klein feestje!

Heb je vragen over een product, stuur dan even een mailtje naar thompiecollectie@gmail.com